Κιμ Καρντάσιαν: Αγνώριστη και πολύ τρομακτική στο American Horror Story [βίντεο]

Το πρώτο teaser trailer της νέας σεζόν του American Horror Story κυκλοφόρησε και οι φαν της σειράς μπόρεσαν να ρίξουν μία πρώτη ματιά στην Κιμ Καρντάσιαν, η οποία συμμετέχει σε αυτό τον κύκλο, έχοντας προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Η σταρ των ριάλιτι εμφανίζεται τελείως αγνώριστη, με κατάξανθα – σχεδόν λευκά – μακριά μαλλιά, άσπρα φρύδια και αντίστοιχα χλωμό μακιγιάζ. Φορά κατακόκκινο κραγιόν και μακριές, ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ κρατά στην αγκαλιά της ένα βρέφος, το οποίο κουνά πέρα – δώθε για να νανουρίσει.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται και οι συμπρωταγωνίστριες της Κιμ Καρντάσιαν, Έμμα Ρόμπερτς και Κάρα Ντελεβίν.

Με στοιχεία από την θρυλική ταινία τρόμου «Το μωρό της Ρόζμαρι», η 12η σεζόν του American Horror Story κάνει το ντεμπούτο της υπό τον τίτλο «ΑHS: Delicate». Κεντρικό πρόσωπο είναι η  Καρντάσιαν, που στο πρώτο κλιπ, κάνει την εμφάνισή της υπό τους ήχους του «Rock-a-Bye Baby».

Ο νέος κύκλος βασίζεται στο μυθιστόρημα «Delicate Condition» της Ντανιέλ Βαλεντίν, και θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου σε διασκευή της εκτελεστικής παραγωγού Χάλλεϋ Φάιφερ. Αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθεται ότι μία σκοτεινή δύναμη κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι δεν θα μείνει έγκυος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ