Κρήτη: Συνελήφθη 80χρονος – Ευθύνεται για την φωτιά στην Κάντανο

Φωτιά στη Κρήτη: Στην σύλληψη ενός ηλικιωμένου άνδρα προχώρησε το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, υπεύθυνου για την πρόκληση πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Κάντανο την Δευτέρα 31 Ιουλίου

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ο ηλικιωμένος συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια στον οικισμό Βαμβακάδες:

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων Κρήτης, ένας ηλικιωμένος ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε χαμηλή βλάστηση, στον οικισμό Βαμβακάδες, του δήμου Καντάνου – Σελίνου Χανίων Κρήτης.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Οι πρώτοι βυθιζόμενοι κάδοι μπήκαν και ήδη λειτουργούν στην Αθήνα – Δείτε σε ποια σημεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο ηλικιωμένος στην προσπάθειά του να κλαδέψει τα δέντρα του στην περιοχή, ένα κλαδί έπεσε πάνω σε καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα και στην συνέχεια πυρκαγιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ