Εύη Βατίδου: «Με ενδιαφέρει η πολιτική -Έχω προτάσεις από 4 Δήμους»

Εύη Βατίδου: Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» ήταν το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή της με τα κοινά αλλά και τα παιδιά της.

Εύη Βατίδου: Θα απαντήσω στις προτάσεις που είχε για τις δημοτικές εκλογές

«Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό. Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Έχω προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Εύη Βατίδου: Έχω σπουδάσει έμμεσα νομική

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα παιδιά είναι μίξη. Έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Και οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος και ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο, τόσα χρόνια».

«Θέλαμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Υπάρχει βέβαια και μια δυνατότητα, ένα γραφείο, μία καριέρα, γιατί όχι; Αλλά ήταν δική τους καθαρά επιλογή», ξεκαθάρισε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ