Ρόδος: Ιατροδικαστή προσέλαβε η οικογένεια του 39χρονου εθελοντή πυροσβέστη – Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υιοθετεί τα παιδιά του

Η οικογένεια του 39χρονου εθελοντή πυροσβέστη στη Ρόδο προσέλαβε σήμερα (4/8) ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Παράλληλα, η οικογένεια προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ζητώντας απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του ανθρώπου της.

Εν τω μεταξύ, τα παιδιά του άτυχου εθελοντή αποφάσισε να υϊοθετήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η οικογένεια θα χρηματοδοτείται με το ποσό των 24 χιλιάδων ευρώ ετησίως, έως ότου τα παιδιά φτάσουν στην ηλικία των 18 ετών.

Ρόδος: Αναβλήθηκε η κηδεία του 39χρονου πυροσβέστη

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά τον χαμό του 39χρονου εθελοντή Γεωργίου Χατζηνικόλα, ο οποίος επί σχεδόν 10 ημέρες έδινε «μάχη» στο πύρινο μέτωπο του νησιού, το οποίο τέθηκε υπό έλεγχο την περασμένη εβδομάδα.

Χθες το απόγευμα επρόκειτο να κηδευτεί στον Αρχάγγελο αλλά τελικώς η οικογένεια επέλεξε να αιτηθεί τη διενέργεια και δεύτερης νεκροψίας και νεκροτομής.

Οπως απεκάλυψε η «δημοκρατική» το απόγευμα της Τρίτης (01.08.2023), ο άνδρας μετέβη στο νοσοκομείο με δύσπνοια και πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν, αλλά κατέληξε. Όλοι πλέον θρηνώντας, αναρωτιούνται τι συνέβη στον άτυχο εθελοντή στην πυρόσβεση.

Ο 39χρονος είχε καταγωγή από τον Αρχάγγελο Ρόδου και διέμενε στο χωριό Πυλώνα με την γυναίκα του και τα δυο τους μικρά παιδιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ