Αδειάζουν τα αστικά κέντρα και γεμίζουν οι τουριστικοί προορισμοί – Ουρές στα λιμάνια και τα διόδια

Αδειάζουν τα αστικά κέντρα, με τους αδειούχους του Αυγούστου να κατευθύνονται σε προσφιλείς τουριστικούς προορισμούς ή στους τόπους καταγωγής τους, αναζητώντας οικονομικότερες λύσεις.

 

Αδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν τα νησιά. Ουρές αυτοκινήτων από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Ουρές ταξιδιωτών και για να επιβιβαστούν στα πλοία, με τις πληρότητες να αγγίζουν το 100%.

Πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και οι Αθηναίοι όπου φύγει φύγει για τα ελληνικά νησιά, έστω και για λίγες ημέρες.

Μόνο σήμερα από το Λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 33.811 επιβάτες, από τη Ραφήνα 7.337 επιβάτες και από το Λαύριο 3.670 ταξιδιώτες για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Βόρειο Αιγαίο.

Πολλά και τα νέα παιδιά που έδωσαν Πανελλήνιες. Πέτυχαν τη σχολή που ήθελαν και τώρα ώρα για ξεκούραση διασκέδαση και εύρεση σπιτιού.

Με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στα ύψη, πολλοί είναι όμως και εκείνοι που επιλέγουν το ταξίδι οδικώς για πιο κοντινούς προορισμούς ή στα εξοχικά τους.

Από νωρίς το πρωί στα διόδια της Ελευσίνας δεν έπεφτε καρφίτσα.

Μπορεί η κίνηση να χτυπούσε κόκκινο το πρωί στις εθνικές οδούς, οι ταξιδιώτες ωστόσο οπλίστηκαν με υπομονή και όπως φάνηκε δεν έχασαν το χαμόγελό τους, ειδικά αυτοί που έχουν το περιθώριο να λείψουν ακόμη και ένα μήνα.

Υπομονή λοιπόν, προσοχή στο τιμόνι και καλο ταξίδι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ