857 καθαριστές σε σχολεία σε 15 Δήμους – Αιτήσεις εντός Αυγούστου

Με 857 καθαριστές/-στριες σχολικών μονάδων θα ενισχυθούν 15 δήμοι σε όλη τη χώρα. Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται με τα ακόλουθα κριτήρια: εμπειρία μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020 (17 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας), πολύτεκνοι ή τεκνό πολύτεκνης οικογένειας (20 μονάδες και 10 μονάδες για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου), τρίτεκνοι ή τέκνο τρίτεκνης οικογένειας (15 μονάδες), ανήλικα τέκνα (5 μονάδες για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα και 10 μονάδες κάθε επιπλέον τέκνο πέρα των δύο πρώτων) και ηλικία.

 

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του Δήμου Παύλου Μελά που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για τα διδακτικά έτη έως 2019-2020 και με αντίστοιχες συμβάσεις μέσω του δήμου από το διδακτικό έτος 2020-2021 και έπειτα, για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

Κατάταξη υποψηφίων

Αφού η υπηρεσία επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, σύμφωνα με τα βαθμολογούμενα κριτήρια που επικαλείται κάθε υποψήφιος, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων. Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής: 1. Πρώτα απ’ όλα, οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (εμπειρία, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία, αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, αναπηρία, ηλικία). 2. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία, προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος εμπειρίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

Δήμος Ναυπλιέων 35 θέσεις

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης 29 θέσεις

Δήμος Τυρνάβου 30 θέσεις

Δήμος Νοτίου Πηλίου 13 θέσεις

Δήμος Ιωαννίνων 142 θέσεις

Δήμος Μεγάρων 27 θέσεις

Δήμος Αράχοβας-Αντίκυρας-Διστόμου 15 θέσεις

Δήμος Παλαιού Φαλήρου 39 θέσεις

Δήμος Καλαμάτας 122 θέσεις

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού 36 θέσεις

Δήμος Κοζάνης 106 θέσεις

Δήμος Χαϊδαρίου 52 θέσεις

Δήμος Βέροιας 90 θέσεις

Δήμος Αγίου Ιωάννη Ρέντη-Νίκαιας 110 θέσεις

Δήμος Προσοτσάνης 11 θέσεις

6 άτομα στον Δήμο Αβδήρων

Ο δήμαρχος Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες του Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας έτους 2023 στο δήμο, ως εξής: 5 ΥΕ Εργάτες, 1 ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Εργου (γκρέιντερ).

14 εργάτες στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει δεκατέσσερις (14) Εργάτες Γενικών Καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 2. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07. 3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων (τηλ.: 2659360240).

20 καθαριστές στον Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων ως Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, Μαραθωνοδρόμου 95, Τ.Κ. 15452, Ψυχικό (Γραφείο Πρωτοκόλλου), τηλ. επικοινωνίας: 2132014722, έως 10/8/2023.

21 στην Περιφέρεια Φθιώτιδας

Η Περιφέρεια Φθιώτιδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας (για τη χωρική αρμοδιότητα Π.Ε. Φθιώτιδας) ως ακολούθως: 4 ΔΕ Οδηγών (φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων), 17 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων. Αιτήσεις στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2, Τ.Κ. 35132, Λαμία, Διεύθυνση Διοίκησης (Γραφείο Α9), τηλ. επικοινωνίας: 2231354709.

48 μουσικοί στον Δήμο Κορυδαλλού

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει συνολικά σαράντα οκτώ (48) μουσικούς για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών-επιμορφωτικών προγραμμάτων του την περίοδο 2023-2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και όλα τα δικαιολογητικά τους είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στον Οργανισμό Αθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού (Σολωμού 2-4, Τ.Κ. 18121, Κορυδαλλός).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ