Φαίη Σκορδά: Με άκρως καυτό μπικίνι στη Χαλκιδική – Οι βουτιές της παρουσιάστριας

Μετά από μια απαιτητική περίοδο η  Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Χαλκιδική. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε αρκετές αλλαγές στην εκπομπή της με πρώτη και καλύτερη την αλλαγή ώρας.

Θα «μετακομίσει» από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη αφού η εκπομπή της θα μεταδίδεται πλέον στις 12.00. Ως εκ τούτου θα αλλάξει και ο τίτλος και αντί για «Πρωινό Μας» θα είναι «Fay’s Time».

Φαίη Σκορδά: Με άκρως καυτό μπικίνι στη Χαλκιδική – Οι βουτιές της παρουσιάστριας
Καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών της η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο με όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την παραλία, όπου την είδαμε να περπατάει ανέμελη στην αμμουδιά με ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι, τη στιγμή που είναι έτοιμη να βουτήξει στο νερό.

Νέο ξεκίνημα για την Φαίη Σκορδά: Μετακομίζει σε καινούριο σπίτι

Η Φαίη Σκορδά δεν «μετακομίζει» μόνο στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ αλλά όπως φαίνεται μετακομίζει κυριολεκτικά και σε καινούργιο σπίτι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε αναφέρει στην εκπομπή της ότι το φετινό καλοκαίρι έχει μετακόμιση, την οποία ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στα InstagramStories της με χάρτινες κούτες, γράφοντας «Let’s do this!».

Μέχρι πρότινος, η Φαίη Σκορδά ζούσε σε μια πολυτελή μεζονέτα στα νότια προάστια μαζί με τους γιους της. Χτες, Κυριακή 6 Αυγούστου, η παρουσιάστρια βρήκε ευκαιρία να ξεκινήσει τη μετακόμιση, λίγες εβδομάδες πριν την επιστροφή της στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ