Προτομή του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη

Τρίπολη: Προτομή του αδικοχαμένου νεαρού Αρκάδα αεροπόρου Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τοποθετήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο, σε χώρο της πόλης που θα διαθέσει και διαμορφώσει ο τελευταίος.
Στο πλαίσιο αυτό, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος Κώστα Τζιούμης, έκαναν το πρωί σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου σε περιοχές της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Προτομή του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη
Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, η Περιφέρεια στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Τρίπολης, θα προχωρήσει στη διαδικασία για την φιλοτέχνηση της προτομής του νεαρού αεροπόρου, ενώ από την πλευρά του ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας θα διαθέσει και θα διαμορφώσει τον χώρο στον οποίον αυτή θα τοποθετηθεί

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΟ θάνατος του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, από το Πικέρνι της Μαντινείας, είχε συγκλονίσει την Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο νεαρός ιπτάμενος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, όταν το Phantom F-4 με το οποίο πετούσε συνετρίβη στη θάλασσα νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, σε ένα δυστύχημα στο οποίο χάθηκε και ο σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ