Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης – Ανακοινώνει μέτρα για τους πλημμυροπαθείς

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςθα μεταβεί το απόγευμα της Κυριακής (10/9/2023) στη Θεσσαλία.

Στις 19:00 θα κάνει δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες στο Μαξίμου προσανατολίζονται να γίνει η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο (Σάββατο η συνέντευξη και Κυριακή η συνέντευξη Τύπου).

Μαρινάκης: Προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού να μην μείνει κανείς αβοήθητος

Όπως δήλωσε άλλωστε στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ενδεχομένως και μέσα στο επόμενο 24ωρο, θα ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης των πληγέντων και αποκατάστασης όλων των ζημιών, προσθέτοντας πως είναι προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού να μην μείνει κανένας αβοήθητος.

 

«Όπως συνέβη στις προηγούμενες περιπτώσεις πολύ μικρής έκτασης έτσι θα συμβεί και τώρα, είναι μια προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού, δε θα μείνει κανένας αβοήθητος, άμεσα θα ανακοινωθούν μέτρα προσωρινής και συνολικής στήριξης και αποκατάστασης όλων των ζημιών είτε αφορά υποδομές, είτε αφορά δρόμους, είτε αφορά γέφυρες, είτε αφορά αγροτικές εκτάσεις, αποζημιώσεις επαγγελματιών. Αυτό χρωστάει το κράτος, οφείλει να κάνει το κράτος, είναι κάτι πολύ δύσκολο είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα συμβεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ