Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 35χρονου που σούβλιζε σκαντζόχοιρους – Τα θεωρούσε εκλεκτό έδεσμα

Θεσσαλονίκη: Οι άνθρωποι στις μέρες μας έχουν μετατραπεί σε κτήνη και δεν σέβονται πλέον ούτε τη ζωή των ανθρώπων αλλά ούτε και των ζώων. Στη Θεσσαλονίκη ένας 35χρονος Ρομά δεν δίστασε να σουβλίσει άγριους σκατζόχοιρους προκειμένου να τους φάει. Μάλιστα, θεωρούσε πως είναι μια γκουρμέ λιχουδιά την οποία αρκετοί ομοεθνείς του γεύονται.

 

Θεσσαλονίκη: Η δικογραφία σε βάρος του 35χρονου για την κτηνωδία

Δράστης είναι ένας 35χρονο Ρομά, από τη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται πως θανάτωνε τα άκακα σκατζοχοιράκια προκειμένου στη συνέχεια να τα γευτεί.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί θήρας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας αναρτούσε τις σχετικές εικόνες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, από το καλοκαίρι του 2021 έως το καλοκαίρι του 2023, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα GRTimes.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ