ΗΠΑ: Οικογένεια ζει σε «στοιχειωμένο» σπίτι – Τα ανατριχιαστικά φαινόμενα – απόδειξη

ΗΠΑ: Θραύση κάνει στα social media μία οικογένεια από την Πενσυλβάνια, καταγράφοντας τις περιπέτειές τους μέσα στο «στοιχειωμένο» τους σπίτι, με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για απάτη ή για «παραφυσική απειλή».

Σύμφωνα με τη NewYorkPost υπάλληλος πιτσαρίας Χόρχε Λουίς Μολίνα και η γυναίκα του ισχυρίζονται εδώ και καιρό πως στο σπίτι τους έχουν για συγκάτοικο κάποιο… φάντασμα, το οποίο παίζει με τα πράγματά τους και την υπομονή τους.

Για να αποδείξουν μάλιστα ότι δεν εξαπατούν κανέναν, ανεβάζουν τακτικά βίντεο από τα ανατριχιαστικά φαινόμενα στον λογαριασμό τους στο TikTok.

ΗΠΑ: Ατίθασα φώτα, ζωντανές κούκλες και τέρατα στην ντουλάπα

«Έχω φρικάρει τώρα. Άκουσα κάτι να περπατάει» λέει στην κάμερα του κινητού της έντρομη η σύζυγος του Χόρχε, περιμένοντάς τον να γυρίσει από τη δουλειά.

Ξαφνικά τα φώτα της κρεβατοκάμαρας αρχίζουν να αναβοσβήνουν, ενώ δεύτερη κάμερα κατέγραψε τη ντουλάπα του δωματίου να ανοιγοκλείνει ύποπτα την ίδια στιγμή: «Τι είναι αυτό; Όχι ρε, όχι αυτό πάλι» φωνάζει έντρομη η γυναίκα που πιστεύει ότι μόλις βίωσε κάποιο υπερφυσικό γεγονός.

Φαίνεται βέβαια πως ξεπέρασε γρήγορα την τρομάρα: «Δεν θα αφήσουμε αυτό το πράγμα να ελέγχει τη ζωή μας», ανακοινώνει στην περιγραφή του βίντεο.

ΗΠΑ: Τρελή απήχηση

Σε άλλα ανατριχιαστικά βίντεο καταγράφουν την καρέκλα στο δωμάτιό τους να σέρνεται από μόνη της στιγμιαία, μία πορσελάνινη κούκλα να κουνιέται από μόνη της όσο το ζευγάρι κοιμάται. Η ίδια κούκλα πρωταγωνιστεί κα σε άλλα βίντεο, κάνοντας τους θεατές να αναρωτιούνται αν είναι η… βασική ύποπτος.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό που ζει η οικογένεια Μολίνα είναι αυθεντική περίπτωση στοιχειωμένου σπιτιού. Οι περισσότεροι από τους 150.000 followers όμως φαίνεται να έχουν βυθιστεί για τα καλά στην ιστορία του ζευγαριού.

«Πρέπει να φύγετε πριν γίνει χειρότερο. Έχω ζήσει σε τέτοιο σπίτι και χρειάστηκε να φύγουμε. Δεν θα επέστρεφα ποτέ», σχολιάζει ένας χρήστης.

Άλλοι προσπάθησαν να γίνουν πιο διερευνητικοί ρωτώντας «Ποια είναι η ιστορία του σπιτιού;», και δίνοντας τρομακτικές συμβουλές: «Το ανοιχτό παράθυρο σημαίνει ότι κάποιος τους καλωσόρισε (τα πνεύματα) στο σπίτι και τώρα δεν θα φύγουν».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ