Μηταράκης: Οφείλουμε πολλά στο Στεφανή για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης

Στην εκπομπή “Καλημέρα Χίος” στο Ράδιο Αλήθεια παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη ο Βουλευτής Χίου ΝΔ, Νότης Μηταράκης.

 

Σχολιάζοντας την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και υπογράμμισε ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τυχόν επιπτώσεις, όπως επιβεβαιώθηκε και χθες από τη σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ.

Παράλληλα, συνέδεσε τη διαχείριση του μεταναστευτικού και με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, τονίζοντας ότι “η Νέα Δημοκρατία δίνει μία πολύ καθαρή στήριξη στον Αρχηγό, τον Αλκιβιάδη Στεφανή. Ήταν πολύ θετικό το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου για εμάς. Είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικό βιογραφικό, όραμα και διάθεση για συνεργασία, και θυμίζω ότι του οφείλουμε πολλά για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης. Και η διαδρομή του εγγυάται την ασφάλεια των ακριτικών μας νησιών.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ