«Καρφιά» Πιερίδη για Λιάγκα: «Nα συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον»

Μαριάντα Πιερίδη: Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Λιαγκά σε ότι αφορά την σχέση της με τον σύντροφο της .

Η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ρώτησε τη Μαριάντα Πιερίδη για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κατριβέση μιας και ο φακός του Πρωινού τους τσάκωσε χέρι χέρι και η τραγουδίστρια είπε: «Δεν θέλω να με ρωτήσεις για τα προσωπικά μου» και έστειλε το μήνυμά της στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν θες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσω από την ανδρική πλευρά μία κατάσταση. Όποτε θες, έρχομαι να τα πούμε οι δύο μας».
Στην συνέχεια η ίδια ανέφερε για την πρόταση για το YFSF, που δέχθηκε: «Ισχύει η πρόταση αλλά εφόσον θα ξεκινήσουμε την εκπομπή, θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένη σε αυτό, οπότε δε θα μπορούσα να συμμετέχω. Μου αρέσει και το τραγούδι και η παρουσίαση. Το δεύτερο το δοκίμασα φέτος το καλοκαίρι και με ενθουσίασε, θα ήθελα να το συνεχίσω. Το τραγούδι, επίσης, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από νύχτα».
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ