Νίκος Γιούτσος: Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας φίλοι και συγγενείς είπαν τελευταίο «αντίο»

Νίκος Γιούστος: Σε κλίμα συγκίνησης, η οικογένεια και στενοί φίλοι αποχαιρέτησαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και θρύλο του Ολυμπιακού  στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

 

Μετά τη σύντομη τελετή, όπου ετελέσθη τρισάγιο, η οικογένεια του εκλιπόντος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου και τον πρόεδρο κ. Αντώνη Αλακιώτη για το ενδιαφέρον τους.

Στεφάνι έστειλε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελος Μαρινάκης.

Ο Νίκος Γιούτσος γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1942 στο Μακροχώρι Καστοριάς αλλά μεγάλωσε στην Ουγγαρία, όπου και κατέφυγε ως πολιτικός πρόσφυγας με τη μητέρα και την αδελφή του. Η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε σε μια προσφυγική ομάδα Ελλήνων, τον Όλυμπο, για να ακολουθήσει η ένταξή του στην ουγγρική Τσέπελ, το 1960. Ύστερα από τέσσερα χρόνια, 36 συμμετοχές και 11 γκολ για τους Μαγυάρους ακολούθησε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, το 1964.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ