Βοιωτία: Οργή από τη μητέρα του 17χρονου – «Δεν θέλω να ξαναδεί τον ήλιο, γιατί μου σκότωσε το παιδί;» – Ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο

Βοιωτία:  Ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου που σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία, αμέσως μετά την είδηση πως ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

 

«Αυτός ο άνθρωπος, θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου; Ήταν πονόψυχο, δουλευταράς. Γιατί σκότωσε το παιδί μου; Γιατί δεν έβαζε το όπλο στο κεφάλι του να σκοτωθεί αυτός; Να τον σκοτώσουν θέλω! Είμαι χαροκαμένη. Είμαι μια μάνα με έναν γιο. Ποιος θα μου τον φέρει πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία, μην ξαναδεί τον ήλιο. Θέλω να μου πείτε γιατί συμβαίνει σε εμένα. Το δικό μου παιδί βρήκε να σκοτώσει;», ανέφερε η μητέρα του 17χρονου μιλώντας στον ALPHA.

 

Βοιωτία: Ελεύθερος ο αστυνομικός για τη φονική καταδίωξη – Τι είπε στην απολογία του

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία. Θυμίζουμε ότι την πόρτα του ανακριτικού γραφείου της Θήβας πέρασε λίγο μετά τις 11 ο 40χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ προκειμένου να απολογηθεί για το θάνατο του 17χρονου Ρομά μετά από την επεισοδιακή καταδίωξη στο χωριό Λεοντάρι της Βοιωτίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ