Σταθάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Θέμα ωρών η δημιουργία νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Bολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως ο λόγος του είναι εμπρηστικός και διχαστικός, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το κόμμα.

 

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο κ. Σταθάκης ανέφερε πως στον ΣΥΡΙΖΑδιαμορφώνεται ένα πολιτικό σκηνικό στο οποίο η ευρύτερη Αριστερά του κόμματος έχει αποχωρήσει και σημείωσε πως είναι θέμα ωρών η δημιουργία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα δημιουργηθεί από τους αποχωρήσαντες βουλευτές.

«Εκτιμώ ότι αυτή θα επιτευχθεί και ότι έχει βρεθεί ο αριθμός των 10 βουλευτών. Ο χώρος που θέλουμε να φτιάξουμε πρέπει να έχει μία πολιτική ταυτότητα πιο διευρυμένη και να έχει μέσα μεγάλη δόση οικολογίας. Φυσικά θέλουμε και τον κύριο Κόκκαλη μαζί μας», τόνισε.

«Εκτιμώ ότι δεν θα τελειώσει με την αποχώρηση Αχτσιόγλου η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υπάρχει και ένας ενδιάμεσος χώρος στην Κ.Ε. που δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ