Μπραντ Πιτ: Γιατί πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα πληρώσει φόρο

Ο Μπραντ Πιτ ο οποίος κλείνει τα 60 του χρόνια τη Δευτέρα (18.12), καλείται να πληρώσει αναδρομικούς φόρους ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, αφού οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι ο αμπελώνας του Chateau Miraval στην Προβηγκία έχει αυξηθεί σε αξία κατά περίπου 18,6 εκατομμύρια ευρώ.

 

Αυτή η είδηση μπορεί να είναι δυσάρεστη με μία πρώτη ματιά, οι φίλοι του όμως λένε ότι ο ίδιος ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, επειδή αποδεικνύει ότι οι επενδύσεις του στο ακίνητο έχουν αποδώσει. Πιστεύει ότι η απόφαση θα βοηθήσει να καταρριφθεί μια ξεχωριστή νομική αξίωση από την πρών σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί η οποία ισχυρίζεται ότι έχει σπαταλήσει χρήματα σε έργα…ματαιοδοξίας, όπως μια πισίνα τεραστίων διαστάσεων και μια περίτεχνη σκάλα.

 

Οι δυο τους έχουν εμπλακεί σε μια μακροχρόνια νομική διαμάχη για το κάστρο, το οποίο αγόρασαν μαζί το 2008. Πηγή κοντά στον Πιτ είπε χθες το βράδυ: «Ο Μπραντ έχτισε αυτή την επιχείρηση από την αρχή με αίμα, ιδρώτα και δάκρυα. Μπορεί η Aντζελίνα να είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κόσμο, αλλά δεν θα μπορούσες να πεις ότι η επιχειρηματικότητα είναι το δυνατό της σημείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ