Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Το μπάτσελορ που βάφτηκε με αίμα- Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γαμπρός – Το χρονικό της συμπλοκής και το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.

Ένας καβγάς ήταν η αφορμή που έπεσαν οι πυροβολισμοί νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023) στο Γκάζι, έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Ιάκχου, με αποτέλεσμα 3 άνδρες από την Κρήτη να καταλήξουν τραυματίες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά με τραύματα στο κεφάλι.

Μια παρέα με 6-7 Κρητικούς βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Γκάζι για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου. Πέρασαν από διάφορα κλαμπ της περιοχής και κατέληξαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά γύρω στις 03:00.
Γύρω στις 06:00, έφυγαν από το κλαμπ και πήγαν να φάνε σε μια πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, κοντά σε άλλο γνωστό κλαμπ της περιοχής. Λίγο μετά και ενώ κάποιοι έτρωγαν, ένας από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ