Νέος Κόσμος: Τα δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα και οι φόβοι για νέο κύκλο αίματος

Η διπλή δολοφονία του Κορυδαλλού

Δυο μέρες νωρίτερα από τον εντοπισμό του αυτοκίνητου με τον βαρύτατο οπλισμό στον Κορυδαλλό δολοφονούνται δύο άτομα που είχαν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις νύχτας. Οι τρεις αυτές επιθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, που προσπαθούν να βρουν την αλυσίδα των γεγονότων που οδήγησαν στη δολοφονία του Ζαμπούνη.

Ομοιότητες με άλλες δολοφονίες

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι του Ζαμπούνη, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, έχουν βαρύ παρελθόν στη νύχτα. Αυτό φαίνεται από τις ψύχραιμες και συντονισμένες κινήσεις τους κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του 44χρονου.

Οι ομοιότητες όπως στη δολοφονία του επιχειρηματία στον Γέρακα, της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό και της επίθεσης στην Βοιωτία, προσανατολίζουν τις Αρχές στο ενδεχόμενο ότι οι δράστες του συμβολαίου θανάτου του Ζαμπούνη να έχουν συμμετοχή σε κάποιες από αυτές τις μαφιόζικες εκτελέσεις.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και τα κινητά του 44χρονου, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο για τους εκτελεστές, αλλά και τον ηθικό αυτουργό που πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου.

Νέος Κόσμος: Τα «SMS» για τα δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA υπάρχουν πληροφορίες μέσα από SMS πως στις αρχές του Ιουνίου του 2023 η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε για δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμου, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσων, αλλά και τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτές.

Γιατί δεν είχε ασφάλεια ο Ζαμπούνης το μοιραίο βράδυ;

Αν και ήταν γνωστό ότι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης έπαιρνε μέτρα αυτοπροστασίας και είχε προσωπική φύλαξη, το μοιραίο βράδυ της εκτέλεσής του ήταν μόνος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους μήνες ο 44χρονος δεν είχε κανένα φρουρό, το οποίο ήταν συνειδητή επιλογή, καθώς φοβόταν την εκ των έσω προδοσία και το ενδεχόμενο να σημειωθούν διαρροές από τους φρουρούς του σε αντίπαλη συμμορία.

Επομένως, θεωρούσε πως ήταν ασφαλέστερο να κινείται μόνος του.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ