Μπλόκα αγροτών στην Εθνική Οδό – Ποια σημεία είναι κλειστά

Έκλεισε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) η Εθνική Οδος Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα από μπλόκο αγροτών στην Αταλάντη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μπλόκο από 50 τρακτέρ και 70 άτομα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους.

Περίπου 200 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα έχουν παραταχθεί στο δρόμο μπροστά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι αγρότες έχουν κλείσει το δρόμο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού στην είσοδο προς Πάτρα. Μαζί τους συναντήθηκε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, αλλά οι αγρότες απαιτούν να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη. Σύμφωνα με το thebest.gr, στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ έχουν αρχίσει να κατεβάζουν καφάσια με προϊόντα στο δρόμο.

Σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας -Κοζάνης στο ύψος της διασταύρωσης με Δέδνρα προχώρησαν το μεσημέρι αγρότες από τα Δένδρα και Πλατανούλια του Δήμου Τυρνάβου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.Στο μεταξύ, κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, με δυναμική παρουσία σε όλη την χώρα, λίγα 24ωρα πριν τη λήξη της διορίας που έδωσαν οι αγρότες στην κυβέρνηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ