Τουρισμός για όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι και τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 και ώρα 23.59 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» κατόπιν αυξημένου ενδιαφέροντος δικαιούχων

 

Τουρισμός για Όλους 2024. Με την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα, οι δυνητικοί δικαιούχοι κατατάσσονται σε Προσωρινό Πίνακα Δυνητικών Δικαιούχων, στον οποίο αναγράφονται: ο Κωδικός Αριθμός Αίτησης της αίτησης συμμετοχής τους και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ).

Ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων για τους οποίους θα εκδοθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα διαμορφώνεται με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από τον ανωτέρω Προσωρινό Πίνακα.

Ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων και ο Πίνακας μη κληρωθέντων ή αποκλεισθέντων καταρτίζονται με απόφαση του Φορέα Υλοποίησης. Ο Προσωρινός Πίνακας Δικαιούχων και ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων αναρτώνται στους ιστότοπους του Υπουργείου Τουρισμού (www.mintour.gov.gr) και του Φορέα Υλοποίησης (www.ktpae.gr)

 

Αιτήσεις υποβάλλονται έως και 8/4/2024, ώρα 23:59 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα:

https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ