Κόρινθος: Συνελήφθησαν 3 άτομα για αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα  Συνελήφθησαν, χθες (12.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 27 και 47 ετών, αντίστοιχα, γιατί απέρριψαν στο έδαφος φιαλίδιο περιέχον χασισέλαιο, συνολικού βάρους -19- γραμμαρίων, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 47χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -7,5- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο ναρκωτικά  Συνελήφθη, προχθές (11.5.2024) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ