Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας – Πήρε τον δρόμο για τον Κορυδαλλό

Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (20.06.24) οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, αφότου στις 11 το πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα στα δικαστήρια Ευελπίδων για την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε χθες σε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος είχε τα χέρια του δεμένα και από πάνω είχε τοποθετήσει το σακάκι του.

Παράλληλα, ο ποινικολόγος βρέθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, από τον οποίο αφέθηκε τυπικά ελεύθερος ως προς το σκέλος της μήνυσης που κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγόπουλου.

Η δικογραφία αυτή θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών, η οποία λόγω της ειδικής δωσιδικίας του κατηγορούμενου, είναι αρμόδια να ασκήσει ή μη ποινική δίωξη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ