Οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου και προγραμματικές στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Τα προβλήματα του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και οι προγραμματικές συμβάσεις με αναπτυξιακές σχετικά με μελέτες (κυρίως για έργα της ΠΕ Μεσσηνίας), απασχόλησαν μεταξύ άλλων την τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στην 7η συνεδρίαση του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΟΕΒΕΑ. Ενώ θα ακολουθήσει και ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας.
Να αναφέρουμε πως μεταξύ άλλων για το οδικό δίκτυο τονίστηκε πως βρίσκονται σε εξέλιξη πάρα πολλά σε όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου, ανάλογα βέβαια των χρημάτων που διαθέτει η Περιφέρεια, μέσω διαφόρων προγραμμάτων.
Επίσης σημείωσε η Περιφερειακή αρχή πως στα έργα αυτά συμπεριλαμβάνονται και έργα βελτίωσης που σχετίζονται με τις πινακίδες, τη σήμανση καθώς και τις ηλεκτρονικές πινακίδες.
Όσον αφορά τις προγραμματικές επισημάνθηκε πως στο θέμα των μελετών υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες ή ελλιπής υποστήριξη, ενώ επιπλέον έγινε αναφορά και στο θέμα των απευθείας αναθέσεων, που αποτελεί πάγια τακτική. Να επισημάνουμε πως έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν μετά το ατύχημα στον Ισθμό με τη γέφυρα, όπου κατά τη διάρκειά της αναδείχθηκαν διάφορα ζητήματα, όπως οι βυθιζόμενες γέφυρες, η κυκλοφορία στις παράπλευρες οδούς και άλλα. Τονίστηκε πως δόθηκαν λύσεις από την Πολιτεία χωρίς μόνιμο αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.drt915.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ