Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας σε σημαντικά έργα οδοποιίας για τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, πραγματοποίησε αυτοψία στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη βελτίωση και συντήρηση της 76ης Εθνικής Οδού, Μεγαλόπολη – Ναός Επικούριου Απόλλωνα, στο τμήμα Άνω Καρυές – Αρχαίο Στάδιο – Επικούρειος Απόλλωνας, με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ. Η επίσκεψη έγινε παρουσία της επιβλέπουσας μηχανικού και εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία υλοποίησης των έργων.

Παράλληλα, ο κ. Μανδρώνης επισκέφθηκε και τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών σε δημοτικούς οδούς των Τοπικών Κοινοτήτων Χρανών, Χρούσας και Νεοχωρίου, τα οποία υλοποιούνται με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ. Τα έργα αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά για τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης, καθώς ενισχύουν την προσβασιμότητα και συμβάλλουν στην ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών.

Η βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή θα διευκολύνει τη σύνδεση των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και την πρόσβαση στον εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ