Ικανοποίηση για την υπογραφή της σύμβασης αναβάθμισης του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκφράζει την ικανοποίησή της για την υπογραφή της σύμβασης που αφορά την αναβάθμιση, ανακαίνιση, εκσυγχρονισμό και αναδιαμόρφωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ακολουθεί δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντη Μέλλου:

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την υπογραφή της σύμβασης αναβάθμισης, ανακαίνισης, εκσυγχρονισμού και αναδιαμόρφωσης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Αποτελεί έργο πολυαναμενόμενο που υπογράφηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κύριο Θεοδωρόπουλο, το ΤΑΙΠΕΔ και τον ανάδοχο του έργου. Οφείλουμε συγχαρητήρια σε κάθε εμπλεκόμενη πλευρά, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί τον αρωγό σε κάθε προσπάθεια εξέλιξης στην υγεία.

Το μεγάλο αυτό έργο αναμένεται να προσδώσει νέα πνοή και αύξηση στην ποιότητα των παρεχόμενων ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών, γεγονός που αποτελεί στόχο στον οποίο επιθυμούμε να συμβάλουμε καθημερινά για κάθε υγειονομική μονάδα της Περιφέρειάς μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ