Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Σπάρτης για την κοινή προσπάθεια έργων με αναπτυξιακό προσανατολισμό

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΕ Λακωνίας τον Δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, σε μια συνάντηση εργασίας που αφορούσε την πρόοδο των προγραμμάτων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Σπάρτης και ΟΧΕ Ταϋγέτου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ανάγκη να διασφαλιστεί ότι όλες οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών θα έχουν ξεκάθαρο αναπτυξιακό χαρακτήρα, ενισχύοντας τόσο την τοπική οικονομία όσο και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρος Τζινιέρης, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Παναγιώτης Τζινάκος.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τους Δήμους, με στόχο την προώθηση στρατηγικών παρεμβάσεων που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της περιοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ