Αθλητική Ενημέρωση – Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

CHAMPIONS LEAGUE

Δείτε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στα πρώτα έξι παιχνίδια της πρώτης βραδιάς της League Phase του Champions League.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Έντρικ σφράγισε το τρίποντο της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Στουτγκάρδη και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ των μερένγκες στην ιστορία τους στο Champions League.

LEAGUE CUP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα με 7-0 της Μπάρνσλεϊ στο League Cup, με την νίκη αυτή να αποτελεί μάλιστα τη μεγαλύτερη στην εποχή του Τεν Χαχ στην ομάδα.

ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει εννιά γκολ στο Champions League από το 1992/93.

CHAMPIONS LEAGUE

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Τρίτης (17/9) για την πρώτη αγωνιστική.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πυροδότησε τη βόμβα με τον Αντονί Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός έρχεται στην Ελλάδα ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με στόχο να αναγεννήσει την καριέρα του.

CHAMPIONS LEAGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ, με τον Ρίντιγκερ να νικά στον αέρα τους αντίπαλους αμυντικούς και να κάνει το 2-1.

CHAMPIONS LEAGUE

Η Λίβερπουλ άλωσε το Σαν Σίρο με αρχοντική εμφάνιση, επικρατώντας 3-1 της Μίλαν με ανατροπή για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League.

CHAMPIONS LEAGUE

Η Μπάγερν ήταν υπερηχητική και κατάφερε κάτι που καμία ομάδα δεν έχει πετύχει στο Champions League, να βάλει δηλαδή εννέα γκολ. Επικράτησε 9-2 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

CHAMPIONS LEAGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Στουτγκάρδης στην 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τους Ρίντιγκερ (83′) και Έντρικ (90+5′) να απαντούν στο γκολ της ισοφάρισης των Γερμανών.

CHAMPIONS LEAGUE

Η Στουτγκάρδη ισοφάρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ντενίζ Ουντάβ να κάνει το 1-1 μετά από γύρισμα.

ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας γκολκίπερ μπήκε στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, όπου παραμένει ο Μπράντον Τόμας. Ανεβάζει ρυθμούς ο Τισουντάλι που θα αξιολογηθεί και αύριο (18/9).

ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Μετά από 12 χρόνια βρέθηκε αγοραστής για τη φημισμένη έπαυλη του Μάικλ Τζόρνταν στο Σικάγο.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ