Αθλητική Ενημέρωση – Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά είναι τα 13 γκολ της δεύτερης ημέρας, στην πρώτη αγωνιστική της League Phase

Δείτε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στα έξι παιχνίδια της δεύτερης ημέρας της League Phase του ανανεωμένου Champions League.

ΑΕΚ

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά: Η κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα στην υποδοχή του Μαρσιάλ δείχνει τον δρόμο για την ΑΕΚ

Οι κινήσεις του Μάριου Ηλιόπουλου που “υποχρέωσαν” τους φιλάθλους της ΑΕΚ να κατακλύσουν το “Ελευθέριος Βενιζέλος” δύο φορές μέσα σε δύο μήνες. Ο κόσμος που συσπειρώνεται ξανά μετά τις αποδοκιμασίες στην OPAP Arena, ύστερα από τον απρόσμενο και οικονομικά επιζήμιο αποκλεισμό από τη Νόα και η Μαρσαλιάδα που καλά κρατεί.

CHAMPIONS LEAGUE

Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του ανανεωμένου Champions League μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Τετάρτης (18/09) για την πρώτη αγωνιστική.

LEAGUE CUP

Αγχώθηκε, αλλά νίκησε στο League Cup η αγνώριστη Τότεναμ, εύκολη νίκη της Μπράιτον απέναντι στη Γουλβς

Μία απρόσμενη ήττα στον τρίτο γύρο του League Cup απέφυγε η Τότεναμ, η οποία με μία ανατροπή την τελευταία στιγμή πήρε το διπλό απέναντι στην Κόβεντρι. Εύκολη νίκη εντός έδρας για την Μπράιτον με αντίπαλο τους “Λυκους”.

CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 0-0: Οι πολίτες δεν μπόρεσαν να γκρεμίσουν το αμυντικό τείχος των Μιλανέζων

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η ομάδα με τις περισσότερες και πιο καθαρές ευκαιρίες κόντρα στην Ίντερ όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο “Έτιχαντ” στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.

CHAMPIONS LEAGUE

Παρί – Ζιρόνα 1-0: Λύτρωση στο φινάλε για τους Παριζιάνους με ασύλληπτη γκάφα του Γκατσανίγκα

Η Παρί κατάφερε να ξεπεράσει διά πυρός και σιδήρου το εμπόδιο της Ζιρόνα, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να επικρατούν με 1-0 με γκολ του Μέντες στο 90ο λεπτό όπου έφερε ακέραια ευθύνη ο γκολκίπερ Γκατσανίγκα χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

CHAMPIONS LEAGUE

Μπριζ – Ντόρτμουντ 0-3: Με χρυσή αλλαγή τον Μπάινο-Γκίτενς οι Γερμανοί πέρασαν από την έδρα των Βέλγων

Με το δεξί ξεκίνησαν τον ταξίδι τους στη League Phase του ανανεωμένου Champiosn League η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Ντόρτμουντ, με τον Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς να έρχεται από τον πάγκο και με δύο γκολ να ανοίγει τον δρόμο των Γερμανών για το 0-3. Βασικός και για 85′ αγωνίστηκε ο Χρήστος Τζόλης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τις πιλάτες στο πρόγραμμα εκγύμνασής του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δουλεύει πάνω στην ευλυγισία και την ισορροπία του, κάνοντας πιλάτες.

ΑΕΚ

Έκπληκτος ο Μαρσιάλ από την τεράστια “κιτρινόμαυρη” υποδοχή στο αεροδρόμιο

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιφύλασσαν μία τεράστια υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος πάτησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φλικ: “Η Μπαρτσελόνα μπορεί την κατάκτηση του Champions League”

Ο Χάνσι Φλικ υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου πως η Μπαρτσελόνα μπορεί και έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Champions League.

ΑΕΚ

Παράνοια για Μαρσιάλ: 3.000 φίλοι της ΑΕΚ υποδέχθηκαν τον νέο κίτρινο μάγο

Η έλευση του Αντονί Μαρσιάλ στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφερε παροξυσμό στους οπαδούς της, με πάνω από 3.000 άτομα να κάνουν τη νύχτα… μέρα στο “Ελ. Βενιζέλος”. Το SPORT24 ήταν εκεί και κάλυψε λεπτό προς λεπτό την άφιξη του Γάλλου σούπερ σταρ.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ντιγουάν Χερνάντεζ

Η ΑΕΚ Betsson αναζητά έναν ακόμα σέντερ και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ντιγουάν Χερνάντεζ (1996, 2.08μ) για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη γραμμή των ψηλών της.

FITNESS

Είναι δυνατόν να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά με μόλις 10 λεπτά γυμναστικής την ημέρα;

Αν και 10 λεπτά γυμναστικής την ημέρα μπορούν να ενισχύσουν τους κοιλιακούς μύες, η επίτευξη επίπεδης κοιλιάς απαιτεί συνδυασμό άσκησης, υγιεινής διατροφής και συνολικής μείωσης του σωματικού λίπους.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ