Αθλητική Ενημέρωση – Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μποαβίστα – Μπενφίκα 0-3: Πήρε το διπλό με τον Παυλίδη μπροστάρη

Η Μπενφίκα επικράτησε 3-0 της Μποαβίστα για την 6η αγωνιστική της Liga Portugal, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 11ο λεπτό.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ποκουσέβσκι: “Είναι πολύ μεγάλη χαρά να είμαι παίκτης του Ομπράντοβιτς”

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι επέστρεψε στην Ευρώπη, έχοντας διαφορετική νοοτροπία από αυτή που είχε στο NBA και νιώθει μεγάλη χαρά που συνεργάζεται με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για τους εξτρέμ κόντρα στη Λιόν: Αυτές είναι οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ

Ενόψει της Λιόν (22:00, ANT1 και COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) ο Μασούρας δεν είναι απόλυτα έτοιμος κι ο Μαρτίνς επέστρεψε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Οι λύσεις των Παπακανέλλου, Ροντινέι και Γουίλιαν για τον Μεντιλίμπαρ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα κόντρα στη Μποαβίστα

Η Μπενφίκα άνοιξε το σκορ απέναντι στην Μποαβίστα μόλις στο 12ο λεπτό, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκει δίχτυα, έπειτα από την ασίστ του Ακτούρκογλου.

SERIE A

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Αταλάντα με την Κόμο, εξαιτίας κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει το Μπέργκαμο επηρέασε την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Κόμο, η οποία θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη (24/9).

ΣΕΡΒΙΑ

Χαμός μετά το Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας 0-4: Οπαδοί έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων, τραυματίστηκε ο Στανόγεβιτς

Οι οπαδοί της Παρτίζαν έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων της ομάδας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στο πρόσωπο, μετά την ήττα με 4-0 από τον Ερυθρό Αστέρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τελική πρόταση ανανέωσης στην πλευρά του Βαγιαννίδη

Η τελική πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός προς τον διεθνή Έλληνα μπακ, Γιώργο Βαγιαννίδη, για νέο συμβόλαιο έως το 2028 και πολύ αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει σήμερα και οι εξελίξεις που αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Φορτούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ, στέλνοντας το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αλ Ταΐ στην παράταση.

ΜΙΛΑΝ

Καρντινάλε: “Οι οπαδοί των ιταλικών ομάδων νομίζουν πως είναι οι ιδιοκτήτες, αλλά τους νοιάζει μόνο να νικούν”

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, μίλησε σε συνέντευξή του για τη λανθασμένη οπτική του ποδοσφαίρου που έχουν οι οπαδοί των ιταλικών ομάδων και ξεκαθάρισε πως στόχος του μέσα από τους ροσονέρι είναι η ανάπτυξη της Serie A.

STOIXIMAN GBL

Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan GBL για τρία ακόμα χρόνια: Αυτό είναι το ποσό της συμφωνίας

Από την ΕΡΤ θα προβάλλονται οι αγώνες της Stoiximan GBL για τρία ακόμα χρόνια (2+1). Το συνολικό ποσό που θα προσφέρει η κρατική τηλεόραση και ο ρόλος της COSMOTE.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε sold-out για το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μία καυτή ατμόσφαιρα το βράδυ της Τετάρτης (25/9, 22:00) στο “Αλί Σαμί Γεν”, με την Γαλατάσαραϊ να γνωστοποιεί πως οι οπαδοί της εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους για την πρεμιέρα του Europa League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο απίθανος λόγος που έριξε η UEFA μία αγωνιστική με αναστολή στον Αλόνσο

Γιατί ο Ουρουγουανός τεχνικός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής με μονοετή αναστολή και τα τρία νέα πρόστιμα συνολικού ύψους 129.000 ευρώ που θα κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για τα ματς με Άγιαξ (εντός, εκτός) και Λανς (εντός).

ΠΑΟΚ

Το πρόστιμο της UEFA στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μάλμε

Η UEFA γνωστοποίησε τις τιμωρίες της για τις προκριματικές φάσεις των τριών διοργανώσεών της και οι ποινές της περιλάμβαναν και τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ