Όλα από πριν συνεννοημένα; Κάνει πίσω η νέα ηγεσία του Ιράν! Ανατροπή στη Μ. Ανατολή

Αλλαγή στάσης του Ιράν σε ό,τι αφορά την προστασία των Χεζμπολάχ και Χαμάς!

Το Ιράν δεν θα αναπτύξει μαχητές στον Λίβανο και την Γάζα για να συγκρουσθεί με το Ισραήλ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών κατά την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Οι κυβερνήσεις του Λιβάνου και της Παλαιστίνης έχουν την αναγκαία ικανότητα και δύναμη για να αντιμετωπίσουν την επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος και δεν είναι αναγκαία η ανάπτυξη επικουρικών δυνάμεων ή ιρανών εθελοντών», δήλωσε ο Νάσερ Καναάνι.

Τους αφήνουν ουσιαστικά στη μοίρα τους, λίγο πριν εισβάλλει και επίσημα το Ισραήλ στον νότιο Λίβανο, ξεστομίζοντας… πομπώδεις φράσεις περί «εκδίκησης»!!

«Ούτε έχουμε λάβει αιτήματα και γνωρίζουμε ότι δεν έχουν ανάγκη της βοήθειας των εκστρατευτικών μας δυνάμεων», πρόσθεσε.

Το Ιράν δεν θα αφήσει καμία από τις «εγκληματικές πράξεις» του Ισραήλ αναπάντητη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών αναφερόμενος στην ισραηλινή επίθεση που σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Σάγεντ Χασάν Νασράλα και τον υποδιοικητή των Φρουρών της Επανάστασης στον Λίβανο Αμπάς Νιλφορουσάν.

«Το σιωνιστικό καθεστώς των σφετεριστών δεν θα μείνει ατιμώρητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει κατά του ιρανικού λαού, τις δυνάμεις της αντίστασης, τους ιρανούς πολίτες και στρατιωτικούς», είπε

«Τηρούμε σθεναρή στάση και θα ενεργήσουμε κατά τρόπο που θα κάνει τον εχθρό να μετανιώσει», είπε προσθέτοντας ότι το Ιράν δεν επιδιώκει πόλεμο, αλλά δεν τον φοβάται.

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ