Αθλητική Ενημέρωση – Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

ΛΑΜΙΑ

“Τελειώνει” από τον πάγκο της Λαμίας ο Μαρίνος Σατσιάς

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, όλα δείχνουν ότι θα είναι το τελευταίο του Μαρίνου Σατσιά στον πάγκο της Λαμίας.

Β. ΣΚΟΥΝΤΗΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη παρτίδα: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το… Κυπελλάκι

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την πρώτη παρτίδα των αιωνίων και ο Βασίλης Σκουντής καταπιάνεται με το “Κυπελλάκι” του Γιάννη Ιωαννίδη και δυο μουτζούρες στη στατιστική του τελικού…

PREMIER LEAGUE

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον 3-1: Επέστρεψε με πειστικό τρόπο στις επιτυχίες

Η Μπόρνμουθ ήταν καταγιστική στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε τρία γκολ και έφτασε σε μία άνετη νίκη κόντρα στην Σαουθάμπτον, για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανέβει στην 11η θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπά

Παίκτης του Πανιώνιου με κάθε επισημότητα είναι ο Σεμπά, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έρχεται σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και να ανακοινώνει το βράδυ της Δευτέρας (30/9) την απόκτησή του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το απίστευτο πέρα-δόθε του Σπάρταλη σε Ρόδο και Αθήνα για το Stoiximan Super Cup με τον Ολυμπιακό και το ματς Κυπέλλου με τον Παπάγο

Αθήνα, Ρόδος, Αθήνα, Ρόδος και ξανά Αθήνα. Αυτό ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησε ο 18χρονος Στέφανος Σπάρταλης για να δώσει το παρών με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Stoiximan Super Cup, αλλά και για να αγωνιστεί με τον Παπάγο στο ματς κόντρα στο Ψυχικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Γιαζιτσί, επιστρέφει ο Μασούρας

Ο Γιουσούφ Γιατζίτσι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό και αρχίζει την δουλειά, ώστε να μπει άμεσα στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ. Επιστρέφει με Μπράγκα ο Μασούρας.

ΒΑΛ’ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Το σηκωμένο δάχτυλο του Μουτόμπο

Ο Ντικέμπε Μουτόμπο ρίχνει εδώ και λίγες ώρες τάπες στον Παράδεισο και ο Βασίλης Σκουντής αποχαιρετά έναν τρομοκράτη του μπάσκετ και έναν άνθρωπο που όντως ήταν μεγαλύτερος από τη (σύντομη) ζωή του…

ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: “Δεν με ενδιαφέρει ο κύριος Λανουά, η διαιτησία σήμερα αλλοίωσε το αποτέλεσμα”

Έντονα εκνευρισμένος από διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκο εμφανίστηκε στο φινάλε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας να κάνει μεταξύ άλλων λόγο για μασκαριλίκια και αλλοίωση αποτελέσματος.

ΠΑΟΚ

Ο Ντέλιας δεν είχε μόνο το γκολ: Ωραίος, μοιραίος, αλλά κυρίως ακόμη πιο κομβικός

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τα έκανε όλα στο παιχνίδι με τον Άρη εκτός από το να πετύχει κάποιο γκολ κι ήταν, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, μέσα σχεδόν σε κάθε φάση που δημιούργησε η ομάδα του.

FITNESS

Καθημερινές συνήθειες που θα απογειώσουν την πρόοδό σου στη γυμναστική

Οι συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την απόδοσή σου και να επιτύχεις ταχύτερη πρόοδο στη γυμναστική σου.

ΠΑΟΚ

Αυτό είναι το νούμερο που πήρε ο Παβλένκα

Ο Γίρι Παβλένκα ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο 1+1 έτους. Αυτός είναι ο αριθμός που πήρε ο Τσέχος γκολκίπερ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Ολυμπιακός: “Δεν έχουμε προβεί σε καμία παράτυπη ενέργεια”

Ο Ολυμπιακός απάντησε με δική του ανακοίνωση σε εκείνη του Αθηναϊκού, σημειώνοντας πως δεν υπέπεσε σε καμία παρατυπία στη δωδεκάδα του μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών.

STOIXIMAN SUPER CUP

Η After Movie του Stoiximan Super Cup από ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ στη Ρόδο

Δείτε την After Movie που ετοίμαστε η Stoiximan GBL για το Stoiximan Super Cup που διεξήχθη στο ανανεωμένο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξάμηνη “καμπάνα” της FIFA στον Σαμουέλ Ετό

Ακριβά στοίχισε στον Σαμουέλ Ετό η συμπεριφορά που επέδειξε κατά τη διάρκεια αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών Κ20, με την FIFA να του επιβάλλει αποκλεισμό έξι μήνών από όλους τους αγώνες των εθνικών κλιμακίων του Καμερούν.

STOIXIMAN SUPER CUP

Λαμία – Πανσερραϊκός 1-2: Με διπλό πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, σε παιχνίδι με δύο αποβολές

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο Αθανάσιος Διάκος, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Δύο αποβολές είχε ένα παιχνίδι με ένταση και ρυθμό.

STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η οικογενειακή φωτογραφία του Σλούκα μαζί με την Δαρσινού και τα δύο παιδιά τους

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Κώστα Σλούκα την σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

ΛΑΜΙΑ

Παράπονα για τη διαιτησία και η Λαμία: “Ντρέπεται και η ντροπή”

Μετά την ανάρτηση του Πανσερραϊκού στο Facebook κι η Λαμία διαμαρτυρήθηκε στο ίδιο κοινωνικό μέσο για τη διαιτησία της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ