Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στη Τζάφα με 7 νεκρούς μεταξύ των οποίων ο 26χρονος Ιωνάς

 

Αναγνώρισε τα δύο μέλη της που πραγματοποίησαν την επίθεση, Μοχάμαντ Μεσέκ και Αχμέντ Χιμουνί

 

Την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης στη Τζάφα με τους7 νεκρούς μεταξύ των οποίων και ο 26χρονος Ιωνάς ανέλαβε η παλαιστινιακή Χαμάς.

Η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στη Τζάφα του Τελ Αβίβ είχε 7 νεκρούς, έξι εκ των οποίων ήταν ο 24χρονος Ρεβιτάλ Μπρονστάιν, ο Ιλία Νοζάτζ, 42 ετών, ο Σαχάρ Γκόλντμαν 30 ετών, η Ίνμπαρ Σεγκέβ Βίγκντερ 33 ετών, η Νάντια Σοκολένκο 40 ετών και ο Ιωνάς Καρούσης.

Την ευθύνη ανέλαβαν συγκεκριμένα οι Ταξιαρχίες Αλ Κασάμ, στρατιωτικός βραχίονας του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς. Η ένοπλη επίθεση στη συνοικία Τζάφα σημειώθηκε χθες Τρίτη, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ιρανική πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ, με τις προειδοποιητικές σειρήνες να ηχούν και εκρήξεις να ακούγονται σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ταξιαρχιών Αλ Κασάμ, δράστες της επίθεσης ήταν οι Μοχάμεντ Μέσεκ και Άχμεντ Χιμούνι από τη Χεβρώνα.

 

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ