Αθλητική Ενημέρωση – Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

NBA

Ατυχία με το καλησπέρα για τους Μιλγουόκι Μπακς: Τραυματίστηκε στον αγκώνα ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ

Πρόβλημα στον αριστερό αγκώνα για τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, που αποχώρησε νωρίς στο φιλικό των Μπακς με τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ.

NBA

Χωρίς Αντετοκούνμπο οι Μπακς στο πρώτο φιλικό της σεζόν: Αυτή ήταν η πρώτη πεντάδα του Μιλγουόκι

Προφυλάχθηκε στο πρώτο ματς της προετοιμασίας των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός έμεινε και ο Κρις Μίντλετον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό, εξαιρετικά επισφαλής πλέον η θέση του Αλόνσο

Η επικείμενη ευρεία συζήτηση των “υψηλών κλιμακίων” της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να αξιολογηθεί πλήρως η κατάσταση και οι “φωνές” πέριξ του Αλαφούζου πως θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στον πάγκο της ομάδας.

ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: “Αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος μπορώ να φύγω”

Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και τη δουλειά που χρειάζεται να γίνει για να ξαναβρεί τις ισορροπίες της.

ΠΑΟΚ

Λόβρεν: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πίνετε όλοι φρέντο εσπρέσο”

Ο Ντέγιαν Λόβρεν στις δηλώσεις του στη NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στη ζωή στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας αναφορά στον φρέντο εσπρέσο. Τι είπε για το ποσοστό ετοιμότητάς του και τη μάχη με τον Ντομαγκόι Βίντα την επόμενη αγωνιστική.

WNBA

Στους τελικούς του WNBA η Νέα Υόρκη της Σαμπρίνας Ιονέσκου και της Μπριάνα Στούαρτ

Στους WNBA Finals προκρίθηκε η Νιου Γιορκ Λίμπερτι, που απέκλεισε με σκορ 3-1 τις back-to-back πρωταθλήτριες Λας Βέγκας Έισις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Αναμένουμε εξήγηση πώς ένας ποδοσφαιριστής μπλοκάρει τη μπάλα με τα χέρια και δεν καταλογίζεται πέναλτι”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζητώντας πέναλτι για χέρι του Ρέτσου.

Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Τα σημάδια στο σταυροδρόμι του Παναθηναϊκού

Στο καλύτερο φετινό ημίχρονό του έμεινε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πλέον με τη διαφορά από την κορυφή να πηγαίνει στο -7 τα περιθώρια για το πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της σεζόν ελαχιστοποιούνται.

LA LIGA

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο 1-1: Μπλόκο για τους ροχιμπλάνκος στη Χώρα των Βάσκων

Η Ατλέτικο προηγήθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα απέναντι στην Σοσιεδάδ όμως απέτυχε να πάρει το τρίποντο για δεύτερο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος, με τους Βάσκους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 84ο λεπτό με τον Σούσιτς.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Κουλούρης σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και έδωσε τη νίκη στην Πογκόν

Με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ευθύμης Κουλούρης έδωσε το τρίποντο στην Πογκόν και ανέβησε στη δεύτερη θέση των πίνακα των σκόρερ με έξι τέρματα σε 10 συμμετοχές.

SERIE A

Φιορεντίνα – Μίλαν 2-1: Λύγισε τους ροσονέρι με Γκούντμουντσον και κέρβερο Ντε Χέα

Σε ένα πολύ θεαματικό ματς που είχε τρία γκολ και ισάριθμες αποκρούσεις πέναλτι (δύο από τον Νταβίντ ντε Χέα) η Φιορεντίνα επιβλήθηκε με 2-1 της Μίλαν και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Serie A.

LIGUE 1

Νις – Παρί 1-1: Έχασε δύο βαθμούς και την κορυφή

Η Παρί βρέθηκε να κυνηγάει στην έδρα της Νις από το 39ο λεπτό και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τον Μέντες, για να μείνει δύο πόντους πίσω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μονακό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Ζαφείρης πέτυχε γκολάρα στο ντέρμπι της Πράγας και συνέβαλε στη νίκη της Σλάβια

Ο Χρήστος Ζαφείρης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο ντέρμπι της Πράγας, με τη Σλάβια να επικρατεί της Σπάρτα 2-1.

GAME NIGHT

Η κλεψύδρα του Αλόνσο, οι αποφάσεις Αλαφούζου και οι Μουζακίτης – Κωστούλας που ομορφαίνουν τον Ολυμπιακό

Στην Game Night της Κυριακής ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη ανέλυσαν το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, καθώς και τις υπόλοιπες μάχες του πρωταθλήματος. Κώστας Γουλής, Δημήτρης Χριστοφιδέλλης και Σάββας Τζιομπάνογλου μετέφεραν το ρεπορτάζ.

Σ. ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν είναι καλή, ακόμα κι έτσι όμως είναι πρώτος

Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει για τη νίκη στη Λιβαδειά που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ, για τον Καμαρά που έκανε ξανά… του κεφαλιού του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που ζητά υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η “αναδόμηση” της ομάδας του.

Π. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός το μόνο που δεν κέρδισε ήταν το ματς

Η βραδιά που θα θυμούνται πάντα Κωστούλας- Μουζακίτης, οι κινήσεις του Μεντιλίμπαρ, η απόλυτη ηρεμία στου Ρέντη και ο Παναθηναϊκός χωρίς Ιωαννίδη. Γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Παπαδόπουλος υπέβαλε παραίτηση, όλα ανοικτά για το μέλλον του

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά όλα είναι ρευστά καθώς δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτή από τη διοίκηση.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ