Εκκένωση του οικισμού Αγίου Κοσμά στην περιοχή Ξυλοκέριζα

Εκτός ελέγχου για δεύτερη μέρα είναι η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας. To απόγευμα της Πέμπτης δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το Ρυτό Κορινθίας.

Πριν από λίγη ώρα ζητήθηκε εκκένωση του οικισμού Αγίου Κοσμά στην περιοχή Ξυλοκέριζα. Νωρίτερα έγινε εκκένωση κατασκήνωσης στην περιοχή Σοφικό και της κοινότητας Ντράσσα, προχώρησαν, για προληπτικούς λόγους, οι αρχές στην Κορινθία, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, διότι, όπως εξήγησε, «η κατάσταση με την φωτιά είναι πάρα πολύ δύσκολη».

Όπως πρόσθεσε ο δήμαρχος, ζήτησε από την κυβέρνηση και την περιφέρεια Πελοποννήσου να κηρύξουν τον δήμο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

ΔΕΊΤΕ LIVE EIKONA ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ 

Πυρκαγιά: Στείλτε μας πληροφορίες – Βοηθήστε την Κορινθία

Η Κορινθία παλεύει με τις φλόγες τις τελευταίες ώρες. Το Hlektra.gr από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι στη μάχη της ενημέρωσης μεταδίδοντάς σας, βίντεο και εικόνες από την φωτιά στις Κεχριές που εξαπλώθηκε.

Ζητούμε από εσάς την βοήθειά σας για το καλό κοινό.

  • Όποια πληροφορία έχετε
  • Ό,τι θέλετε να καταγγείλετε
  • Όποιο βίντεο κρίνετε πως πρέπει να δημοσιευθεί

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να μας καλέσετε στο 2741111388 ή να μας στείλετε e-mail στο [email protected] ή στην σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ.

Θα διασταυρώσουμε την πληροφορία άμεσα και θα μεταδώσουμε για το καλό της Κορινθίας μας οτιδήποτε θα βοηθήσει όλους μας να περάσουμε και αυτή την δυσκολία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την φωτιά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ