Απίστευτο: Πέταξαν έξω από τρένο μετανάστη γιατί νόμιζαν ότι είχε κορoνοϊό

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο δρομολόγιο του τρένου Αθήνα – Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, λίγο πιο έξω από την Λαμία, όπου επιβάτες ανάγκασαν 48χρονο μετανάστη από το Καμερούν να κατέβει από το τρένο καθώς πίστευαν ότι έχει κορονοϊό.

Λίγες στιγμές νωρίτερα στον έλεγχο του εισιτηρίου του, είχε βρεθεί ότι είχε βγάλει εισιτήριο μέχρι Λιβαδειά καθώς δεν είχε άλλα χρήματα για να φθάσει στον προορισμό του που ήταν η Καρδίτσα. Δείχνοντας τότε όλα τα χαρτιά του αποκαλύφθηκε, ότι έχει χαρτί στο οποίο αναφέρεται ότι έχει περάσει Covid-19 τον Μάιο.

Ακολούθησε πανικός στο βαγόνι με τους υπόλοιπους επιβάτες να απαιτούν να κατέβει από το τρένο, κατά δήλωση των υπευθύνων της εταιρείας, που φοβήθηκαν ότι θα τον λιντσάρουν.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος o 48χρονος είπε στο lamiareport.gr, ο ελεγκτής του ζήτησε να καθίσει στο πάτωμα μέχρι να κατέβει στον επόμενο σταθμό που ήταν το Λιανοκλάδι. Γεγονός είναι πάντως ότι στο Λιανοκλάδι εκτός από την αστυνομία, βρέθηκε και ασθενοφόρο προετοιμασμένο να μεταφέρει ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ