Έλληνας πιλότος F-16 πετά πάνω από πολεμικά πλοία και «τραντάζει τα νερά» – Εντυπωσιακές εικόνες

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες  η εντυπωσιακή μανούβρα που έκανε Έλληνας πιλότος F-16C BLOCK52 χαιρετώντας τα πολεμικά πλοία που μετείχαν στη στρατιωτική άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ» στα τέλη Αυγούστου.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο tiktok ο Έλληνας πιλότος F-16 πέταξε πάνω από τα πολεμικά πλοία που μετείχαν στη στρατιωτική άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ» και έκανε την συγκεκριμένη μανούβρα ονομάζεται «ταλάντευση πτερύγων» και θεωρείται χαιρετισμός προς τους υπόλοιπους μετέχοντες.

Καμαρώστε τον πιλότο μας στο βίντεο: 

@cpl.hellenicmilitaryHELLENIC F-16C BLOCK52🇬🇷 #greekarmy #military #army #nato #f16jet #f16 #f16fightingfalcon #f16block52plus #fyp #fy #foryou #foryourpage #jetfighter♬ Danger Zone (From “Top Gun” Original Soundtrack) – Kenny Loggins

 

Η αεροναυτική άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ» έγινε στην Κύπρο στα τέλη Αυγούστου, με τη συμμετοχή Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας και Κύπρου, ενώ μετείχαν και γαλλικά Rafale.

Η τετραμερής στρατιωτική άσκηση είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της κοινής απόφασης των τεσσάρων χωρών για παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο. Κατά τη διάρκειά της, έγιναν ενέργειες στο θαλάσσιο χώρο νότια της Κύπρου και εντός της κυπριακής ΑΟΖ την περίοδο 26-28 Αυγούστου, όπου εξετάστηκε φάσμα ναυτικών και αεροπορικών ζητημάτων, αλλά και θεμάτων Έρευνας και Διάσωσης, με τη συμμετοχή αεροπορικών και ναυτικών μέσων των τεσσάρων χωρών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ