Γαλλία: Σάλος με βίντεο που καταγράφει αστυνομικούς να χτυπούν έναν μουσικό

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Γαλλία από την υπόθεση αστυνομικής βίας κατά μουσικού παραγωγού. Το περιστατικό του ξυλοδαρμού του μαύρου μουσικού καταγράφηκε σε βίντεο και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην πολιτική τάξη, ενώ τέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Καθώς συνεχίζεται η συζήτηση για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο περί “καθολικής ασφάλειας”, βάσει του οποίου απαγορεύεται η δημοσίευση φωτογραφιών αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Νταρμαμέν δήλωσε ότι θα ζητήσει “την αποπομπή” των αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εικόνες που πρωτοδημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο Loopsider δείχνουν έναν άνδρα, τον οποίο αποκαλούν Μισέλ, να δέχεται χτυπήματα από αστυνομικούς στην είσοδο ενός στούντιο μουσικής στο Παρίσι.

Δείτε το βίντεο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ