ΗΠΑ: Ποσό-ρεκόρ για τον επί 6 φορές νικητή του «ξυστό» σε τοπική λοταρία

Ο Μπράιαν Μος από το Meridian του Αϊντάχο κέρδισε για έκτη φορά στο ξυστό, αποκομίζοντας 250.000 δολάρια.

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να είναι…συνηθισμένος στις νίκες, με την νίκη του αυτή θα λάβει το μεγαλύτερο ως τώρα ποσό που έχει κερδηθεί όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από οποιονδήποτε άλλο συμμετέχοντα στις τοπικές λοταρίες.

Ο Μος διευθύνει ένα κατάστημα αθλητικών ειδών και διατροφής και παίζει ξυστό τακτικά, διότι, όπως λέει, γνωρίζει ότι έτσι βοηθά τα σχολεία του Αϊντάχο.

Πράγματι, τα έσοδα από την λοταρία του Αϊντάχο διοχετεύονται στα τοπικά δημόσια σχολεία, αλλά και σε ένα ίδρυμα που υποστηρίζει άλλες δημόσιες εκπαιδευτικές δομές όπως κολέγια και πανεπιστήμια.

Συνολικά, από την ίδρυση της κρατικής λοταρίας, οι δύο αυτές πρωτοβουλίες έχουν λάβει συνολικά 961.500.000 δολάρια.

«Είμαι περήφανος που συνεισφέρω στην ενίσχυση των τοπικών σχολείων και αυτός είναι κυρίως ο λόγος για τον οποίο παίζω», δήλωσε ο Μος.

Μάλιστα, τα έσοδα από την τελευταία νίκη του θα αποταμιευθούν με σκοπό να μπορέσει η κόρη του Μος να σπουδάσει στο μέλλον.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ