Έρευνα: Πόσο διαρκεί η ανοσία μετά τη λοίμωξη από κορωνοϊό;

Αποθαρρυντικά μηνύματα για την ανοσία από τον κορωνοϊό προκύπτουν από έρευνα του Ι Imperial College στο Λονδίνο.

Αποθαρρυντικά μηνύματα για την ανοσία από τον κορωνοϊό προκύπτουν από έρευνα του Imperial College στο Λονδίνο.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου, με δείγμα 350.000 ανθρώπων, λένε τώρα ότι η ανοσία υποχωρεί γρήγορα και ενδεχομένως να διαρκεί μόνο μερικούς μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι ο οργανισμός γίνεται πάλι ευάλωτος.

Πρόσφατη έρευνα επιστημόνων στο Imperial College του Λονδίνου, σε δείγμα 365.000 ανθρώπων, μας οδηγεί σε συμπεράσματα που δεν φαίνονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Οι παράγοντες της έρευνας Η διάρκεια της ανοσίας εξαρτάται και από την ηλικία, εκτιμούν οι ερευνητές του Imperial College.

Οι βρετανοί επιστήμονες διαπιστώνουν ότι η φυσική ανοσία υποχωρεί και μάλιστα μετά από σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από την ηλικία.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, σε ασθενείς άνω των 75 ετών η ανοσία φαίνεται να υποχωρεί με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς από ότι στις νεαρές ηλικίες. Η διάρκεια της ανοσίας εξαρτάται όμως και από την ένταση της ασθένειας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ