Ομόφωνα Κλάτενμπεργκ για αρχιδιαιτητής της Super League!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής του ελληνικού πρωταθλήματος. Με ομόφωνη απόφαση οι «Big-4» κατέληξαν στον Άγγλο για να διαδεχθεί τον Μέλο Περέιρα ως επικεφαλής της ΚΕΔ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ένας εκ των κορυφαίων Άγγλων διαιτητών, με 17χρονη πορεία στον χώρο της διαιτησίας, καθώς ξεκίνησε το 2000 και αποσύρθηκε το 2017. Έγινε διεθνής διαιτητής το 2006, ενώ δύο χρόνια αργότερα σφύριξε για πρώτη φορά στο Champions League.

Το 2012 έγινε διαιτητής FIFA Elite, ενώ η σημαντικότερη χρονιά στην καριέρα του ήταν το 2016, όταν σφύριξε στον τελικό του Champions League μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο, αλλά και τον τελικό του Euro μεταξύ Γαλλίας και Πορτογαλίας στο Παρίσι. Το 2016 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος διαιτητής στο Globe Soccer Awards. Συνολικά σφύριξε 292 παιχνίδια Premier League.

Το 2017 είχε αποφασίσει να αποσυρθεί και ανέλαβε ρόλο αρχιδιαιτητή στην αραβική χώρα, μετά από την παραίτηση του συμπατριώτη του Χάουαρντ Γουέμπ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ