Απόψε 20:00 – 22:00 στον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό Ηλέκτρα, η αθλητική δραστηριότητα

Ζωντανή επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ και εξαίρετο δημοσιογράφο Γιάννης Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος μιλά για την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ θυμάται υπέροχες στιγμές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρέθηκε κατά το παρελθόν.

Ζωντανή επικοινωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή (ΑΕΚ, Απόλλων Σμ. κλπ) και νυν προπονητή (Κηπούπολη) Εμμανουήλ Παπαδόπουλο, ο οποίος μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός εξαιτίας της πανδημίας, θυμάται και τις υπέροχες στιγμές που έζησε στα γήπεδα της Super League και φυσικά σχολιάζει την πορεία της ΑΕΚ, αλλά και του Απόλλων Σμύρνης.

Τέλος, ζωντανή επικοινωνία με τον Φάνη Ζάρκο, εκ των σημαντικότερων Κορίνθιων ποδοσφαιριστών της γενιάς του, ο οποίος μιλά για τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει πλέον ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, για την Ελλάς Βέλου, για την πορεία του στα γήπεδα, αλλά και για Survivor και τον καλό του φίλο Νίκο Μπάρτζη.

Ζωντανά και στο

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=827

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ