Κορωνοϊός: Μαστίζονται οι ΗΠΑ – Αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο παρουσίασε υγειονομικός

Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σπάνε οι ΗΠΑ, αφού το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν πάνω από 250.000 κρούσματα του κορωνοϊού ενώ οι θάνατοι πλησίασαν τους 4.000.

Το πιο ανησυχητικό είναι πως λόγω των διαφορετικών περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν σε κάθε πολιτεία, οι Αρχές περιμένουν μετακινήσεις τις γιορτές, κάτι που σύμφωνα με τους ειδικούς θα οδηγήσει σε αυξημένους αριθμούς κρουσμάτων τον Ιανουάριο.

Την ίδια στιγμή, λίγες μέρες μετά την έγκριση του εμβολίου στις ΗΠΑ, υγειονομικός που έκανε το εμβόλιο εμφάνισε σοβαρή αλλεργική αντίδραση και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ιστορικό αλλεργιών. Σημειώνεται ότι όσοι έχουν ιστορικό σοβαρών αλλεργιών θα πρέπει να αποφεύγουν τον εμβολιασμό.

Σε εμπορικό η Μέρκελ

Την ώρα που η Γερμανία μπαίνει σε ένα νέο αυστηρό lockdown και τα κρούσματα της πανδημίας συνεχώς αυξάνονται, η Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, εθεάθη σε μεγάλο εμπορικό κέντρο να κάνει τα ψώνια της λίγες ώρες πριν εφαρμοστεί το καθολικό lockdown στη χώρα. Η κίνησή της, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αντιδράσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ