Αυτή είναι η «κρυφή» κόρη του Πούτιν: Η Λουίζα κάνει πολυτελή βίο και τον… διαφημίζει στο instagram

Άσους στο μανίκι του στη μάχη κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται πως κρατά ο Αλεξέι Ναβάλνι. Μετά την επιστροφή στη Μόσχα και τη φυλάκισή του, οι συνεργάτες του, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη ζωή της «κρυφής» κόρης του Ρώσου προέδρου.

Αφού οι συνεργάτες του Ναβάλνι έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το κρυφό Παλάτι του Ρώσου προέδρου όπου ζει με απόλυτη χλιδή και πολυτέλεια, ισχυρίζονται πως αποκάλυψαν τον λογαριασμό της «κρυφής» κόρης του Πούτιν στο instagram.

Πρόκειται για την 17χρονη Ελισαβέτα, που είναι γνωστή ως Λουίζα.

Η έφηβη στις φωτογραφίες που ανεβάζει επιδεικνύει τον πολυτελή της βίο, παρά την πανδημία, πίνοντας σαμπάνια και φορώντας μάσκα Gucci ή ή Chanel. Επίσης, επιδεικνύει το πάθος της για διάσημους οίκους μόδας όπως οι YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford και Dolce & Gabbana.

Σύμφωνα με το ρωσικό ερευνητικό site, Proekt, η μητέρα της κοπέλας είναι μία καθαρίστρια που έγινε εκατομμυριούχος, η 45χρονη Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, η οποία είχε σχέση με τον Πούτιν στο τέλος της δεκαετίας του ’90. Τότε εκείνη εργαζόταν ως καθαρίστρια ενώ ο Πούτιν ήταν παντρεμένος και επικεφαλής της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας- η διάδοχος της KGB). Χώρισαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αφού γεννήθηκε η Ελισαβέτα.

Η Κριβονόγκιχ φέρεται να απέκτησε πολύτιμες μετοχές, καθώς και το πλειοψηφικό μερίδιο στο χιονοδρομικό κέντρο του Ιγκόρα, 70 μίλια βόρεια της Αγίας Πετρούπολης, αγαπημένο στέκι του Πούτιν.

Παράλληλα απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο στο Κέντρο Λένινγκραντ, που είναι χώρος ψυχαγωγίας. Ο Αλεξέι Ναβάλνι κατηγορεί τον Πούτιν ότι χρησιμοποιεί κρατικό χρήμα για να χρηματοδοτεί τις ερωμένες του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ