Αποκάλυψη Τάιμς: Η Μέγκαν Μαρκλ εκφόβιζε συστηματικά το προσωπικό του παλατιού

Ένα νέο σκάνδαλο που αφορά την Μέγκαν Μαρκλ ξεσπά λίγες μόνο μέρες πριν την προβολή της αποκαλυπτικής συνέντευξης που παραχώρησαν η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το σκάνδαλο αφορά την δημοσιοποίηση μιας επιστολής του πρώην υπεύθυνου επικοινωνιών του παλατιού, Τζέισον Κνάουφ, στην οποία αναφέρεται πως η Μέγκαν, πριν την αποχώρησή της από το Μπάκιγχαμ, ασκούσε bullying σε προσωπικές της βοηθούς και υπαλλήλους του Στέμματος.

Η επιστολή, η οποία είχε αρχικό αποδέκτη τον τότε προσωπικό γραμματέα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Σάιμον Κέις, δημοσιεύτηκε χθες στους Τάιμς του Λονδίνου, προκαλώντας την οργή της Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι οι οποίοι αρνούνται τους ισχυρισμούς.

Στην επιστολή του Κνάους αναφερόταν συγκεκριμένα πως η Μέγκαν Μαρκλ με τη συμπεριφορά της είχε καταφέρει να διώξει από το παλάτι 2 βοηθούς μέσα σε ένα χρόνο.

«Η συμπεριφορά της απέναντι στην «Χ» ήταν πραγματικά απαράδεκτη», σχολίαζε ο Κνάους.

«Η δούκισσα φαίνεται πως θέλει να έχει κάποιον στο στόχαστρο μονίμως. Ασκεί bullying στην «Υ» και υπονομεύει διαρκώς την αυτοπεποίθησή της. Σε εμάς καταφθάνουν πολλές αναφορές, η μια μετά την άλλη, από ανθρώπους που υπήρξαν μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς της απέναντι στην Υ», έλεγε η επιστολή, η οποία είχε γραφτεί το 2018.

Ο Κνάους έκλεινε την καταγγελία του εκφράζοντας ανησυχίες για το ότι δεν είχε γίνει μέχρι τότε τίποτα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, και ότι δεν επρόκειτο επίσης να γίνει τίποτα για να προστατευθεί το προσωπικό του παλατιού.

Πηγή από το παλάτι αποκάλυψε στους Τάιμς ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε συναντηθεί με τον Κνάους, αφού έμαθε για την επιστολή και τον είχε παρακαλέσει να μη δώσει συνέχεια στο ζήτημα.

Από πλευράς τους, οι δικηγόροι του Χάρι και της Μέγκαν ισχυρίζονται πως μια τέτοια συνάντηση δεν συνέβη ποτέ.

Οι δικηγόροι δήλωσαν ακόμα πως η Δούκισσα «Λυπήθηκε για την τελευταία αυτή επίθεση που έγινε στον χαρακτήρα της, ειδικά εφόσον και η ίδια πρόκειται για άτομο που έχει υποστεί εκφοβισμό και είναι ταγμένη στην υποστήριξη όσων υποφέρουν από το τραύμα».

Εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μίλησε επίσης στους Τάιμς, χαρακτηρίζοντας την επιστολή συκοφαντική και ανυπόστατη.

«Ας το πούμε με το όνομά του- Πρόκειται για μια καλά υπολογισμένη εκστρατεία δυσφήμισης, βασιζόμενης σε παραπλανητική και βλαβερή παραπληροφόρηση. Είμαστε απογοητευμένοι που η δυσφημιστική αυτή απεικόνιση της Δούκισσας του Σάσεξ τυγχάνει επικύρωσης από ένα μεγάλο μέσο».

«Δεν είναι σύμπτωση το ότι οι παραμορφωμένες, παλιές αυτές κατηγορίες με στόχο την υπονόμευση της Δούκισσας κοινοποιούνται στα μέσα ενημέρωσης λίγο πριν ο Δούκας και η Δούκισσα μιλήσουν ανοιχτά για τις δικές τους εμπειρίες των τελευταίων χρόνων».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ