Προς αναβολή η Σύνοδος της Ιεραρχίας!

Στις 11 Αυγούστου 2020 η Romfea.gr είχε γράψει αποκλειστικά ότι οι εργασίες της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, λόγω του COVID-19 θα πραγματοποιούνταν στο Διορθόδοξο Κέντρο στην Μονή Πεντέλης.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι οι τελευταίες εξελίξεις με αφορμή την διασπορά του κορωνοϊού στην Αττική, καθιστά αδύνατη όπως φαίνεται την σύγκλιση της Ιεραρχίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί εκ των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών, επικοινώνησαν τόσο με την Ιερά Σύνοδο όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο, ζητώντας την αναβολή της Ιεραρχίας για αργότερα.

Να αναφερθεί ότι λόγω των νέων μέτρων της Κυβέρνησης για το όριο συμμετοχής προσώπων σε συναθροίσεις, καθιστά δύσκολο να συνεδριάσει η Ιεραρχία με 82 Μητροπολίτες.

Τέλος η Ιερά Σύνοδος με αφορμή τα νέα μέτρα που ελήφθησαν, ζήτα από το σύνολο των Μελών του Συνοδικού Σώματος μέχρι την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου να ενημερώσουν για την αναβολή και τον χρόνο κατά τον οποίο η Ιεραρχία δύναται να συγκληθεί με ασφάλεια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ