Τρίκαλα: Αποκάλυψη της αδερφής της 16χρονης για εμπλοκή αστυνομικού

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου 16χρονης κοπέλας, η σορός της οποίας βρέθηκε στον περίβολο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκε το κινητό της άτυχης κοπέλας το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Τρίκαλα.

Οι αστυνομικοί, αφού ανέσυραν τις τελευταίες συνομιλίες και μηνύματα, εντόπισαν συγκεκριμένες επαφές και κάλεσαν για κατάθεση έναν ένστολο με τον οποίο η 16χρονη είχε ανταλλαγή μηνυμάτων και φυσική επαφή πριν βρεθεί νεκρή, αλλά και φίλες της.

Κλειδί της υπόθεσης φέρεται να αποτελεί η δήλωση-κατάθεση της αδερφής του κοριτσιού, η οποία έκανε λόγο για μεταμεσονύχτιο ραντεβού της 16χρονης με 26χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επαφή τους ο ένστολος επέστρεψε στην Αθήνα όπου φέρεται να εργάζεται. Στη συνέχεια, η 16χρονη φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία και με φίλες της ανταλλάσσοντας μηνύματα.

Μάλιστα, η αδερφή της έφηβης κοπέλας που χάθηκε, είπε ότι η 16χρονη την κάλεσε στο τηλέφωνο δύο ώρες αργότερα και έκλαιγε, εμφανώς ταραγμένη με κάποια εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί στα Τρίκαλα, αφού ανέσυραν τις τελευταίες συνομιλίες και μηνύματα, εντόπισαν συγκεκριμένες επαφές και κάλεσαν για κατάθεση έναν ένστολο με τον οποίο η 16χρονη είχε ανταλλαγή μηνυμάτων και φυσική επαφή πριν βρεθεί νεκρή, αλλά και φίλες της.

Κλειδί της υπόθεσης φέρεται να αποτελεί η δήλωση-κατάθεση της αδερφής του κοριτσιού, η οποία έκανε λόγο για μεταμεσονύχτιο ραντεβού της 16χρονης με 26χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επαφή τους ο ένστολος επέστρεψε στην Αθήνα όπου φέρεται να εργάζεται. Στη συνέχεια, η 16χρονη φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία και με φίλες της ανταλλάσσοντας μηνύματα.

Μάλιστα, η αδερφή της έφηβης κοπέλας που χάθηκε, είπε ότι η 16χρονη την κάλεσε στο τηλέφωνο δύο ώρες αργότερα και έκλαιγε, εμφανώς ταραγμένη με κάποια εξέλιξη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ