Φιλιππινέζος θα έβαζε φωτιά στο Πεδίον του Άρεως – Εντοπίστηκαν οκτώ εμπρηστικοί μηχανισμοί

Συνελήφθη Φιλιππινέζος για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών στο Πεδίον του Άρεως. Την αντιμετώπιση του περισταστικού παραβατικότητας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook.

Όπως έγραψε, συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης εντοπίστηκαν οκτώ εμπρηστικοί μηχανισμοί μέσα στο Πεδίο του Άρεως. «Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα», έγραψε ο κ. Πατούλης.

«Ο ένοχος ή οι ένοχοι θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά! Η ανομία και η καταστροφή του περιβάλλοντος ανήκουν στο παρελθόν!» συνέχισε.

https://www.facebook.com/giorgos.patoulis/posts/1666106653537644

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας, περί τις 16:30, κάτοικοι στο Πεδίο του Άρεως παρατήρησαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στη συνέχεια ο Φιλιππινέζος συνελήφθη για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ