«Έφυγε» από τη ζωή ο Ρεμπέτης Μικές Μιχαήλ – Με ρεμπέτικο και μπαγλαμά το τελευταίο αντίο

Ακόμα μια απώλεια μετράει ο χώρος του ρεμπέτικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τον μεγάλη ρεμπέτη  τραγουδιστή Μιχάλη Μικέ ο οποίος «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 85 ετών.  Ο γιος του ο οποίος είναι, εκπαιδευτής – διασώστης του ΕΚΑΒ Πάτρας,  Τάκης Μικές, έγραψε: “Καλή αντάμωση πατέρα…”.

Με τη σύζυγό του Παναγιώτα ο  Μιχάλης Μικές, που είχε “φύγει” από τη ζωή, είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τους Βασίλη, Ανδρέα, Χαρίκλεια και Παναγιώτη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μιχάλης Μικές ήταν και ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» την Πόλυ Πάνου και είχε αφήσει τη δική του ιστορία στο χώρο του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Το απόγευμα της Τρίτης στο Κοιμητήριο της Λεύκας οι οικείοι του, συγγενείς και φίλοι του απεύθυναν το  ύστατο χαίρε με έναν έναν μοναδικό τρόπο. όπως άξιζε στον μεγάλο ρεμπέτη.

Τον αποχαιρέτησαν τραγουδώντας του, με μπουζούκια και κιθάρες το τραγούδι «Εγώ με την αξία μου», του Στέλιου Καζαντζίδη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ