Εντυπωσιακό βίντεο: Φωτιά και ατσάλι από τα ελληνικά άρματα μάχης στην Ξάνθη

Εντυπωσιακό βίντεο από τον διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Ξάνθη έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).

Για ακόμη μία φορά διαπιστώθηκε η δύναμη πυρός και επιχειρησιακή ετοιμότητα των ελληνικών τεθωρακισμένων και συγκεκριμένα των μονάδων με τα άρματα LEO2 (A4 και HEL).

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 με συμμετοχή τμήματος των United States Army Europe (USAREUR), στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Η τελική κατάταξη των ουλαμών προκύπτει από το συνδυασμό του χρόνου που χρειάστηκε το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει τις δοκιμασίες σε συνάρτηση με επιμέρους βαθμολόγηση των δεξιοτήτων του και ειδικά της ευστοχίας των βολών των πληρωμάτων των αρμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού ιδιαίτερα εμφανής ήταν η προσπάθεια, το πάθος και η γνώση των αντικειμένων από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας του προσωπικού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ